INFINITY AQUA FUSION PLUS

Aqua Fusion Plus – Funkciju Sinerġija

Infinity Aqua Fusion Plus, radies Overline laboratorijas speciālistu komandas veiktās izpētes un izstrādes rezultātā. Tā piedāvā efektīvu tehnoloģiju kombināciju, kuras mērķis ir dziļi attīrīt, barot, mitrināt un tonizēt sejas ādu, lai to intensīvi atjaunotu un reģenerētu.

AQUA FUSION PLUS sastāv no 5 funkcijām:
1. Sākotnējā vizuālā diagnostika ar Macrocameru ļauj noteikt ādas stāvokli.
2. Mikrodermabrāzijas dimanta pīlinga darbība ar specifiska skābju pīlinga infūziju veicina audu šūnu eksfoliāciju un atjaunošanos, apvienojot mehānisko un ķīmisko iedarbību.
3. Radiofrekvence + EMS (elektrostimulācija) veicina ādas atjaunošanos un izteiktu liftingu, pateicoties sinerģiskajai metodei, kas izmanto muskuļu mikrokontrakcijas diatermālo spēku.
4. Derma Infusion (bezadatu mezoterapija), radot īpašas dinamiskas strāvas ar dažādām viļņu formām un frekvencēm, ļauj iekļūt un transportēt specifiskas aktīvās sastāvdaļas.
5. Maskin Pro ar Hromoterapijas iedarbību piešķir sejai izgaismojošu efektu, nomierina un harmonizē šūnu darbību, ļauj Booster serumam labāk uzsūkties.

Iespējams ir salikt dažādas nepieciešamās funkcijas iekartā! Lūdzu sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk +371 2 5132866.